Dentalni turizam | Dentist Montenegro | Stomatološka ordinacija

Dentist Montenegro Dentalni turizam

Stomatološke usluge u svetu su višestruko skuplje nego u Crnoj Gori.Shodno tome,dentalni turizam je postao vrlo popularan u našoj zemlji,kako zbog pristupačnih cena a visokog kvaliteta usluga,tako i zbog letnje sezone koja traje 6 meseci. Sve to svrstava crnogorsko primorje na sam vrh atraktivnih destinacija.

Cene stomatoloških usluga u našoj klinici mogu biti i do 70% niže nego u drugim zemljama.Mi brinemo o celoj organizaciji vašeg boravka u Crnog Gori, tokom obavljanja stomatoloških usluga.U saradnji sa partnerskim organizacijama- turističkim,hotelskim, kao i taxi službama, učinićemo sve da Vaš boravak u nasoj zemlji bude ugodan.

Naša ordinacija pruža usluge dentalnog turizma u svim oblastima stomatologije ,sa naglaskom na implantologiji i protetici.

Procedura

  1. Potrebno je da koristeći KONTAKT FORMU na našem sajtu opišete situaciju koju imate i želite da rešite. Pošaljite nam i digitalni ortopan,ne stariji od 6 meseci.

  2. Nakon dobijanja vašeg upita, stomatolozi specijalisti će vas kontaktirati sa predloženim okvirnim planom terapije kao i cenama usluga.

  3. Od momenta kada prihvatite predloženi plan terapije i budžet, brigu o organizaciji boravka i poseta klinici preuzimamo mi.
    • Organizujemo vam besplatan prevoz od tivatskog aerodroma do smeštaja i od smeštaja do klinike pri svakoj poseti.
    • Obezbeđujemo smeštaj u apartmane ili hotele u Kotoru
    • Povezujemo vas sa partnerskim turističkim agencijama koje će vas povesti u razgledanje Kotora i ostalih gradova. Imaćete mogućnost da birate način provođenja slobodnog vremena, od obilaska izletišta i razgledanja kulturnih znamenitosti, do poseta plaža i modernih zabavnih mesta.
Kotor kao turističko mesto, smešten u najlepšem zalivu na svetu Bokikotorskoj, oduvek je privlačio turiste širom sveta.Svakoga dana tokom sezone, kruzeri raznih svetskih kompanija sa udaljenih destinacija dovode u Kotor brojne turiste, koji sa oduševljenjem šetaju ovim prelepim istorijskim gradom i razgledaju kulturne znamenitostim. Kotor ima brojna izletišta i plaže, a blizina ostalih artaktivnih lokacija čini ga još privlačnijim.

Zahvaljujući jedinstvenoj mešavini kulturoloških uticaja, od 1979. godine ovaj drevni grad je pod zaštitom UNESCO-a.

Na 10 km od Kotora nalazi se Tivat sa prelepom luksuznom marinom Porto Montenegro, a na 20 km nalazi se Budva sa mnoštvom prelepih plaža ali i modernih zabavnih mesta koja u jeku sezone privlače veliki broj turista širom sveta.

Dentist Montenegro

Vesti, akcije i popusti