Dentist Montenegro | Stomatološka ordinacija

Dentist Montenegro Izbeljivanje zuba

Izbeljivanje zuba - Lep osmeh otvara vrata uspeha. Iskoristite potencijal vašeg osmeha. Izbeljivanje zuba je najbrži način za efekat HOLLYWOOD SMILE osmeha.Beljenje zuba je hemijski proces. Peroksidi u preparatu za beljenje razlažu se na molekule aktivnog kiseonika koji prolaze kroz strukturu zuba. Zbog ovog procesa, čak i ako je samo jedan deo zuba u kontaktu sa preparatom, ceo zub će se izbeliti.

Mnogo faktora utiče na boju zuba, uključujuci i starenje kao i određeni lekovi. Brojne navike, kao npr. konzumacija kafe, obojenih gaziranih pića, čaja i crvenog vina, takođe utiču na boju vaših zuba i blistavost vašeg osmeha.
Sigurno je...
Beljenje pod nadzorom vašeg stomatologa naučno je dokazalo svoju bezbednost u mnogim studijama tokom proteklih 30 godina. Glavni delotvorni sastojak karbamid peroksid, efikasno i bezbedno je izbelio zube miliona ljudi širom sveta.

Brzo je...
Rezultati su vidljivi već nakon prvog noćnog tretmana. Optimalna prirodna belina obično se postiže nakon 7-10 dana. Nakon pregleda, stomatolog će vam reći šta možete očekivati u vašem slučaju.

Efikasno je...
Zavisno od slučaja, vaš stomatolog će predložiti beljenje u ordinaciji, kod kuće, a često i kombinaciju ova dva tretmana. Ukoliko je preporučeno kućno beljenje, dobićete individualno urađene folije. Gel za beljenje unesite u folije i postavite ih preko zuba. Vreme nošenja folije zavisi od nekoliko faktora, zato se strogo pridržavajte uputstva vašeg stomatologa.Usluge